2006
Březen:
MOTEL FARMA U PEJHŘIMOVA
Tradiční zabijačka
Z menu:
Ovarová polévka
Prejt
Jitrnice&jelítka
Škvarky
Řízky
2007
Září:
VESELÝ BIZON
Steak restaurant s velkým výběrem domácí i mezinárodní kuchyně
www.veselybizon.cz
Z menu:
rumpsteak na barevném pepři s mexickými fazolemi
grilované kančí maso přelité houbovou omáčkou
grilovaná krkovice s pečenou cibulí a pepřovou omáčkou
Prosinec:
STAROČESKÁ KRČMA
Restaurace v staročeském stylu s otevřeným ohništěm
www.staroceskakrcma.cz
Z menu:
tournedos z hovězí svíčkové balené ve slanině
grilovaný kančí hřbet s tradiční smetanovou omáčkou
telecí steak naložený v bylinkovém pestu s bazalkovým přelivem
2008
Únor
MOLO 22
Fashion restaurant s moderním designem a mezinárodní kuchyní
www.molo22.cz
Z menu:
biftek plněný camembertem a parmskou šunkou
panenka s vepřovou omáčkou a grilovaným vínem
steak ze žlutoploutvého tuňáka pečený v parmazánu
Duben
AMBIENTE BRASILEIRO
Vyhlášená restaurace, kde se různé druhy masa podávají způsobem churrasco rodizio, čili okrajováním grilovaných kusů ze speciálního špízu, a to v neomezeném množství
hovězí nízký roštěnec kořeněný hrubou mořskou solí
vepřová panenka kořeněná mořskou solí a čerstvým rozmarýnem
jehněčí kýta kořeněná hrubou mořskou solí
U KITTRICHŮ
Zahradní akce, na které každý předvedl své grilovací umění majstrštychem dle vlastního výběru
Z menu:
čevapy z mletého hovězího
vepřový šašlik
marinovaná krkovička
králičí kousky
Červenec
MONÍNEC
Opékání masa na klíč na dovolené v Monínci
Z menu:
vepřová kýta
krůta
Říjen
U BÍLÉHO LVA
Stylový restaurant s bohatou nabídkou domácí i mezinárodní kuchyně
Z menu:
Filírovaná vepřová panenka na slaninovo-špenátovém lůžku
Mandlová jelení panenka pečená ve slaninovém rouše
Francouzská kachní prsíčka na višňové kaskádě s omáčkou madeira
Prosinec
RADAVA
Vánoční raut spojený s bowlingovým turnajem párů
Z menu:
šunka od kosti
kuřecí soté
vepřová čína
miniřízečky
pikantní masové kuličky
pečená kolena